top of page
_DSC5511 hires for print.jpg

Het design waar u altijd van heeft gedroomd

Kwizin is een toonaangevende kwaliteitsvolle onderneming, onderscheiden met het kwaliteitskeurmerk de “Gouden M”, dat gespecialiseerd is in het maken van inbouwkasten voor keukens. Een gedreven onderneming met een gedegen ervaring, specialist in zowel de procesmatige begeleiding, de inhoudelijke verankering alsook de daadwerkelijk uitvoering van uw keukenproject. Vanuit een hart voor keukens, huiselijkheid, functionaliteit en kwaliteit willen wij anderen bieden wat wij zelf zo belangrijk vinden. Het hart van een (t)huis vormen, creëren en de trots voelen dit te kunnen begeleiden, zowel proces- als productmatig, is voor ons dan ook van zeer groot belang.

Home: Welkom

LAAT JE INSPIREREN

_DSC6092 hires for print.jpg
_DSC5337 hires for print.jpg
27.jpeg
Home: Projecten
_DSC6078 hires for print.jpg

OVER ONS

Onze toewijding aan uw project

Van jouw visie realiteit maken.
Een ideale projectpartner die zich op vlak van duurzaamheid, materiaal, veiligheid, gezond wonen, milieuvriendelijkheid en persoonlijke aanpak onderscheidt en profileert. In alle vertrouwen en openheid streven wij telkens opnieuw naar gericht maatwerk, haalbaar voor uw portefeuille maar zonder in te boeten op kwaliteit. Een unieke projectaanpak, een totaalpakket waar u vanaf de start tot en met de nazorg begeleid, geïnformeerd en ondersteund wordt. Elk Kwizin-project wordt met een maximum aan engagement, verantwoordelijkheidsgevoel en transparante budgetafspraken aangepakt, van bij de start tot aan het einde. Daar staat Kwizin absoluut borg voor. Een plichtbewuste aanpak, in wederzijds vertrouwen, dat is de enige weg die wij willen bewandelen.

Contact
Home: Over
Home: Recensies

"Na een bezoek aan heel wat showroom zijn we bij Koen van Kwizin terecht gekomen. Samen met mijn vriend hebben we vrijwel meteen na het eerste gesprek met Koen beslist om met hen in zee te gaan. Een hele eerlijke en persoonlijke aanpak die ons vooral meteen op ons gemak stelde. Ook tijdens het plaatsen van de keuken werd er heel duidelijk gecommuniceerd en professioneel (én proper!) gewerkt. Ieder probleem werd meteen opgelost en gaf ons een heel erg gerust gevoel. Nu trotse eigenaars van onze droomkeuken en nog geen moment spijt gehad. Heel erg blij met de A tot Z service van Kwizin!"

C. van Bladel

ONZE TRAJECTEN

2.jpeg

ALL-IN

Wij zorgen voor alles en u hoeft zich van begin tot einde geen zorgen te maken. Eerst wordt het keukenplan uitvoerig besproken en uitgewerkt. Alle keukenelementen worden geleverd en feilloos geplaatst. Ook zorgen wij ervoor dat de afwerking en de einddatum niet in het gedrang komen. Kortom, een volledige follow-up en nazorg.

27.jpeg

PLAN EN MODULES

 U kiest ervoor de handen zelf uit de mouwen te steken. Met een even grote gedrevenheid wordt uw keukenplan ter harte genomen en tot in de laatste details uitgewerkt. Bovendien krijgt u een gedetailleerd installatieplan dat u toelaat alle sanitaire en elektrisch aansluitingen indien nodig aan te passen. Nadien worden alle keukenelementen geleverd en kan u aan de slag. Ook hier nemen wij de follow-up voor onze rekening en mocht u niet over het juiste gereedschap beschikken om de keukenelementen te monteren dan geven wij u de mogelijkheid dit alles bij ons te huren.

Schermafbeelding 2021-10-22 om 16.07.38.png

MODULES

U beschikt al over een keukenplan of u heeft al een idee voor de keuken uitgewerkt maar u wilt dit helemaal verder zelf uitwerken en voltooien dan kan dit zonder enig probleem. Ook nu geven wij graag vrijblijvend advies en kan u alle keukenelementen van dezelfde kwaliteit bij ons bestellen en laten leveren.

Home: Ontmoet het team

CONTACT

ijsvogelstraat 12 3360 Bierbeek

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
bottom of page